Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hej Poesivänner!


När du vill få fart på energin

 

"Känns det som att du befinner dig i ett mentalt grått ludd just nu. Många gör det. Visst kan det vara skönt att "gotta ner sig" i det ett tag, men stanna inte kvar där för länge. När du känner dig redo.....

 

låt mig då få rekommendera

några av mina mer humoristiska texter, eller ännu flera.

För du vet väl att när du lättare till sinnet vill må

finns alltid Falkens positiva energi att tillgå

när energin på Glädjeskalan du vill höja?

Som blåser bort vardagens gråa slöja,

tankarnas deppiga moddiga sörja

och till och med får av dig din luddiga "offertröja."

 

 Oavsett om du låter dig roas här eller ej

(det kan aldrig skada ånej),

 så rekommenderar jag

ändå ett par doser skratt varje dag.

De förvandlar det gråa luddet till böljande tyll

i skimrande rosa,

vardagen till en glädjefylld idyll

som mer lockar till mys och gosa."

 

 

@EFM

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-30 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP