Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Varför är just du den som känns.. Av Nina Nightwish.


Kommentar på en text (2652) bara ord






Att befinna sig i den där
tänkta rymdens bubbla
av känslor och tankar,
som förälskelsen innebär.

Det är väl bitvis som att sätta tänderna
i en underbar bit efterrätt,
medan ena handens naglar
dras ut med en kirurgisk precision?

Ibland är orden bara någon annans
och beskrivningen före,
under och efter katastrofen,
är beredd av någon annans tankevärld.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-10-30 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP