Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FN ÄR ICKE KLAGOMUREN I JERUSALEM

Fn har en Israelisk ambassadör
Gilan Erdan som beter sig likt
en sinnessjuk.manipulativ och
paranoid mytoman,
som bevittnats av övriga FN-
länders ambassadörer varav
många chockades och tänkte
nog tyst att han borde spärras
in som en säkerhetsrisk för
sig själv och sin omgivning
som har fräckheten hävda att
FN óch deklarationen för de
mänskliga rättigheterna inte
har legitimitet och är inaktuell
samt även menar att FN,s
högste generalsekreterare
Antonio Guterres är terrorist-
anhängare som avser att Israeler
skall brännas levande av Hamas.

Det krävs inte en beteende-
vetare och psykolog för att se
och höra att Erdan's uppförande
och retoriska vändningar är
mer tillhörande ett vilddjurs
tal ( 666 ) och en psykotisk
desperado med mord i blick,
samt en bestialisk sexualneuro-
tiker av Freudiansk härkomst,
medan hans ögon rulla i skallen
som bowlingklot och hjärnan
levrar sig likt vulkanisk lava
i hans skalle,
sedan han slår sitt huvud upp-
repade gånger mot talarstolen
i tron det är klagomuren i Jeru-
salem.





-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-11-01 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP