Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det orsakar det inte, det i överdrift bara främjar det.


Socker orsakar inte diabetes.


Socker, och dess effekter på hälsan.
Sidan citerar en studie som hävdar att socker inte orsakar diabet, hjärtsjukdomar eller cancer, åtminstone inte det som tillsätts i kaffe eller te.
Sidan nämner också att socker kan leda till andra hälsoproblem, som tandkaries, fetma och inflammation, och att det är viktigt att begränsa sockerintaget.
Sidan ger några tips för att minska sockerkonsumtionen, som att välja naturliga sötningsmedel, äta mer frukt och grönsaker, undvika processade livsmedel och dricka vatten.


Det orsakar det inte, det främjar det.  Efter att det sades vara det mest skadliga livsmedel, avslöjar forskare nu att socker inte orsakar diabetes, hjärtsjukdomar eller cancer.
den normala mängden som behövs om du känner för det:
män, 9 teskedar, och för kvinnor är 6.

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0292882

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-11-01 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP