Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅGUST OM ZIONISM OCH ISLAMISM

Vem som kom först,
hönan eller ägget !?
är bara en trosfråga
och ingen vetenskap,
men efter att Zionister
ätit och druckit
är det Islamisterna
som får skita och pissa
för dom.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2023-11-01 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP