Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OFÖRSVARLIGT OCH FÖRSVARLIGT FÖRSVAR

Skillnaden mellan Ukraina och Israel
är att Ukraina berättigas försvara sig
mot en ockuperande och attackerande
stormakt,
medan Israel som sedan 1948 är den
ockuperande och attackerande och
inte äger något berättigande till att
försvara sig medan Palestinierna har
det gemensamt med Ukraina till ett
berättigande försvar mot det som inte
är försvarbart

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-11-03 04:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP