Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ENGLAND USA RYSSLAND OCH ISRAEL ÄR SKURKSTATER

England, Usa Ryssland och
Israel är skurkstater
som ockuperar andras mark
på den inhemska befolkning-
ens länder.

Världen har de gjort till en
rövarkula med tänjbara lagar
anpassade efter deras ombyt-
liga behov där rättvisa köps
och säljs till högstbjudande.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2023-11-05 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP