Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det blir aldrig lagom - att få för mycket av det goda"


Sovandes på din arm

Den raraste mannen sa; "var lugn lugn"

med sin mörka sensuella stämma

i väntan på min retriering skulle rämna

där den tålamodsprövande eran var rund

under en föränderlig svävande stund

 

med förnimmelsen av en tidsinställd bomb

snarligen briserande dess ointagliga kyskhetsplomb

i de stormiga sjöarnas svallvågor

med pockande lockande intimitetens plågor

 

inandades hans doft så nära

härleden till kyssen den kära

där stunden omfamnade mig

när jag fick somna med dig




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-04 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP