Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mänskligt avfall

Många är de godtrogna
som söker en hjärtevän över nätet
Paradise det snuskiga programmet
där producenten får förtjänsten
då aporna parar sig
och blåsta silikonbrudar
med stora pattar rumpor och fläskläppar
vältrar sig som djur i dyngan
vad sprider de annat än könssjukdomar
och lösaktigt leverne
och de som inte förhärdas
hamnar på gatan och säljer
sina kroppar för en sil
ungar producerar de som i sin tur
hamnar i samma industri
där finner langare sina kunder
och försäljare
den som ser bakom masken på dessa svin
tillhör vinnarna och det enda hoppet
för vår sårade jord

beträffar bonde söker fru
programmet har ett bättre syfte
men nog hamnar många
på terapisoffan efteråt
kastade ett getöga på det sista avsnittet
och såg att det börjar
snart ringa hos psykologen.


ha en fin dag klokuggla
det förtjänar du hjärtekram









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-11-05 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP