Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta till orda

Skapade av samma
men unikt egna
Så gåtfullt vackra
var och en
vill bli förstådd
Vi stora och små
mjuka och hårda
raka och snirkliga
olikartade likar
Ingen alls som alla

Men vackrare ihop
starkare tillsammans
Viet skapar mening
innebörd
med melodi
Så blir vi verkligt till
som orden
med varandra vandra
För kan inte stå
utan den andra




Fri vers (Fri form) av SarahGran
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-11-05 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SarahGran

Senast publicerade
Ta till orda
* Se alla