Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bortom månen väntar evigheten


Jag vill att du ska veta att jag vet

 

 

 

Min älskade, 

Jag vet att du får ditt kaffe varje morgon, 
för när jag blundar förnimmer jag dig på andra sidan bordet.

 

Jag vet att du lyssnar på din älsklingsmusik
för din glädje upplever även jag.

 

Jag vet att du sover i sängen bredvid mig
för i drömmen slår ditt hjärta i takt med mitt.

 

Jag vet att du tänker på mig,
för din saknad finns också inom mig.

 

Jag vet att du finns nära mig,
för din längtan är som en tröstande smekning över hjärtat.

 

Jag vill att du ska veta att jag vet,
för aldrig är du mig så nära som då.

 

 

@EFM

 




Fri vers (Fri form) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-12-20 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP