Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VETENSKAP OCH FORSKNING OM MÄNNISKANS ONDA ARVSANLAG

Att vissa etniciteter har ondare gener
än andra var den judisk-italienske
psykiatrikern och kriminalantropolo-
gen Cesare Lombrosos (1835-1909)
farligaste pseudovetenskap som dock
togs på fullaste allvar av andra karriär-
lystna genforskande psykiatriker och
kriminologer som banade vägen till
förintelsen.

Vad som skulle hända idag om man
börjar använda DNA som analys av
människoartens olika etniciteter vill
man inte föreställa sig,
men som ändå är ett faktum att man
håller på att söka utforska olika etni-
citeters arvsanlag genom just Dna,
och finner man då att vissa utmärka
sig vara mer benägna än andra med
vars brottsliga instinkters ohederliga
intellekt synas som röd tråd degene-
rera samhällsmoralen,vet vi hur det
slutar men inte var gränsen för sådan
forskning skall dras.

Sigmund Freud (1856-1939) som även
han var av judisk släkt pekade tex ut
att människors alla handlingar som
varande beroende av sexualiteten.

Einstein ( 1879-1955) och Oppenheimer
(1904-1967)var två judiska snillen som
lyckades uppfinna atombomben,
och den som lyckas se en röd tråd av
intellektuell destruktivitet i detta är nog
inget geni.



-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-11-07 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP