Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mötte, lille och hink var orden jag fick av Lena Söderkvist. 3 ord skickas nu till Respons Katinka, liktenelegi, Gunwale och TrollTörnTrappan väntar sedan på att få 3 ord.


Den yngste är alltid "den lille". Stafett


Vid bussterminalen
mötte vi vår "lille".


som strax reste
iväg igen


lämnade hink och spade ...

...konstruerar formler
för främmande "atomkärnas densitet"




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-08 10:44



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Den yngste är alltid den lille - så sant som det är sagt:-)
2023-11-13

  Respons VIP
Vad fort det gick när barnet växte upp! Från hink och spade till avanceradkemi på vara ett ögonblick. Sådan är livets gång. Bra formulerat!
2023-11-10

  TrollTörnTrappan VIP
Jo, titeln gäller säkert de flesta. Om ens unge så ens skulle bli stadsminister eller kung/drottning (inom sitt gebit), så tycker nog föräldrarna fortfarande att hen har hela livet kvar framför sig?!

Påminner också om hur kemi börjar med att hälla materia mellan olika kärl, fast hinkarna blir mindre och genomskinliga...
2023-11-09

    Lena Söderkvist VIP
Nog växer de upp fort alltid, sedan växer de om oss.
2023-11-08

  Gunwale VIP
Ja, han intresserar sig ju så passande för små saker också! Han började förstås fundera över om det fanns nåt ännu mindre än sandkorn. Stor sak i det.
2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP