Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordinary mind



Ordinary life is practice

This here right now is mind

It’s not supposed to be easy

In fact it’s not supposed to be anything at all

No future

No past

One bright pearl




Fri vers av Carl Lejon
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-11-08 11:46



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja.
2023-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Lejon

Senast publicerade
Ordinary mind
* Se alla