Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svenssonsk revolt


var dag påtvingad
"normalitetens" kedjor
dricker han sig om helgen
trotsigt extraordinär 


©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-11-16 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ