Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godmorgon jord

vadade genom öknen
tungfodad vred på vattenkranen
hällde en påse samarin
i glaset
mmmm livsandarna började vakna

godmorgon klokuggla
har ett träningspass med föreningen
och massor trevligt arbete.
får se om inspiration rinner till

tänk att något så enkelt som
kunna dricka kranvatten
inte förunnat alla på vår jord
vågar inte tänka på reningsverk
vattenverk kemikalier
utsläpp
tänk vad vi förorenar
och inte bryr sopbergen


ha en fin dag klokuggla






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-11-09 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP