Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet som blev mitt 17


Ljus och Värme

 

"När du hjälper andra att finna ljus och värme inom sig själva, får du det tusenfalt tillbaka."
~ Tankar från Det Goda Livet

 

 

 

När du har möjlighet att ge en kram
Krama om med hela ditt hjärta

När du har möjlighet att ge ett leende
Le från djupet av din själ

När du har möjlighet att ge uppmuntran
muntra upp med din glädje och ditt skratt

När du har möjlighet att ge tröst
ge den med all din empati

När du har möjlighet att ge av din tid
Stanna och lyssna med hela din närvaro

När du delar med dig av din positiva energi
blir världen en bättre plats - för alla
Just nu behövs den mer än någonsin

 

 

@EFM

 

 




Fri vers av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-11-09 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP