Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Fredens saga

 

Tänk om vårt hopp
nu kunde växa
om en vacker värld
helt utan krig
ja tänk om all
hopplöshet försvann
och att fredens saga
fick bli sann

Där i mina tankar
ser jag svaren
trots att hela världen
är ur led
men trots de svar
som jag nu har
finns ändå många
frågor kvar

Men på något sätt
känner jag ett hopp
där borta i mörkret
ser jag ljuset
att en dag ska förnuftet
ändå segra
för att krigens dårskap
då besegra

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-10 11:02



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En hoppfull dikt.
2023-11-14

  Kungskobran VIP
I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut, jag drömde det var fred på jord och alla krig var slut…..
2023-11-10
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP