Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet som blev mitt 18


Fars Dag

 

 

 

Hipp Hipp Hurra

Överallt pappor firas på deras dag.

Med presenter, tårta och ballonger

kramar, skratt och många sånger.

 

Så blir det inte för mig i år

Istället kärleksfulla tankar till min pappa går;

"Jag saknar dig så oändligt, för du fattas mig.

Din humor och klokhet, din briljanta hjärna,

hjälten jag såg upp till, min lysande stjärna

som min barndom förgyllde med äventyr och mod.

I livets vågspel du för lugn och trygghet stod."

Far far vem är väl som du?
Ingen i hela världen.

Grattis pappa!
Jag älskar dig!

 

/ Din dotter.

 

 

 

@EFM

 

  




Bunden vers (Rim) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-12 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP