Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi


Inte ett fel ord
precis varje ton på plats
det är Beatles




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-12 15:21



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
kan rekommender att läsa
"en revolution i huvudet"
författaren berättar om
sång och musikteori i det
så den är inte enkel att läsa
sanningen är den
att beatles var såna
perfektionister
att skivbolaget nästan gick i konkurs
vid skapandet av varje skiva
de försökte nånting som 4-6
röst harmonier
komplicerade grejer..
2023-11-13

  träsnidaren
Håller med

ett av mina favoritband
2023-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP