Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obducenten


dåliga råd blev dåliga erfarenheter
vad går det att vänta sig annat

av människan som dagligen
står vid operationsbordet
och karvar i människokroppar
utan respekt för individen
skär kniven förskönar
sprutar in silikon
snittar bort syr och förvränger
Då ingen abtibiotika hjälper
vid uppstådd infektion
höjer kirurgen sina blodiga händer

det var en sjukdom

och de anhöriga går sörjande
till graven varje dag
och ylar mot himlen över
rättvisans blodiga händer




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2023-11-13 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP