Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att kämpa


En liten småstadstjej

Dikt av Julia Engström.

En liten småstadstjej.
En liten tjej som gör sin grej.

Ingen speciell, inget känt namn.
Bara en liten jolle i en stor hamn.

En droppe i havet.
Ändå känner hon kravet.

Hon borde prestera.
Dags att leverera.

En liten poet med stora drömmar.
Hon håller hårt i sina tömmar.

Men även sandkorn kan bli diamanter.
Så det finns hopp för oslipade giganter.

Hon är en liten småstadstjej.
En liten tjej som gör sin grej.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-13 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP