Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här är en haiku om olycklig kärlek


haiku om olycklig kärlek

kroppen dras till död
knivskarpa magneter drar
endast en är kvar




Bunden vers (Haiku) av kajsa varg
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-11-13 09:06



Bookmark and Share


  träsnidaren
knivskarpt

mkt bra
2023-11-13
  > Nästa text
< Föregående

kajsa varg

Senast publicerade
haiku om olycklig kärlek
* Se alla