Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelsens era

Förälskelsen var en föränderlig flukturerande

verklighetsfrånvarande fantastisk fabel

i feberdimmans försvarslösa forcerande fantasi

 

paniken spred sig som en spröd lavin

ringlandes ned till sin forsande ravin

utan hinder och närvaro av den klokaste hjärnan

när uppenbarelsen förklarade att självaste kärnan

 

av förälskelsens mytomspunna era

tog oåterkalleligen slut med en kraftfull salut

inför rädslans försiktighet när själen utlämnande sig

 

till kärlekens näste

 




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-13 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP