Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedagspoesi till en syster

När jag skiner så mycket att ingenting
Ingenting känns omöjligt
Så fylls jag av tacksamhet för du strålar med mig
När jag sitter mot väggen som snart kommer rasa över mig allting
Allting känns omöjligt
Så fylls jag av tacksamhet för du springer hit för att rasa med mig ingenting
Ingenting känns omöjligt med dig


Vi har varit systrar i alla liv, jag känner det. En hyllning och ett tack till dig för att du alltid lär mig något om mig själv, en äkta vänskap. Jag älskar dig!




Skapa | Skriva av Galenskap
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-13 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galenskap