Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det blir skönt att slippa all idioti här i detta dårhus, som kallas poeter.se. Inte minst judehatet.


DET SKA BLI SKÖNT ATT DÖ II

Det ska bli skönt att dö

Skönt att få ta adjö

av ondskan här på jord

av hånet mot Guds Ord

Pilgrimen lever här

men sedan hem det bär

till himlens sälla land

orört av tidens tand

 

LARZ GUSTAFSSON 13/11 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-11-13 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP