Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KROSSA AI!

Rent instinktivt

känner jag hat

Vill inte bo

i en AI-stat

 

Ännu ett skäl

att längta härifrån

AI känns som

ett fånigt hån

 

LARZ GUSTAFSSON 13/11 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-11-13 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP