Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kungahusets kollaps

Att skydda brottslingar är bland det vidrigaste du som människa någonsin kan göra.

Enligt media och Polis så är det precis vad kungahuset har gjort och gör map. sexköpslagen.

Pinsamt.

Kåta kan vi alla vara och göra misstag - men följ lagen - som gäller oss alla ! (?)




Fri vers (Spoken word/Slam) av Fd stridspilot
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-13 20:11



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Jag instämmer i att lagar är till för att följas. Att gömma en brottsling är att bli delaktig i brottet. Så brukar domstolen se det.
Under Oscar 11 tid var kvinnan mannens ägodel. Hon hade ingen möjlighet att fly undan. Idag lockas kvinnor hit med falska löften för att sedan utnyttjas. Ingår det i privatlivets hägn att förnedra kvinnor?
Han gjorde sig själv en otjänst. Nu kan han inte dömas men heller inte frikännas.
2023-12-25

  Koloristen
Jämför inte dessa utflykter med mord är du snäll.

Det här handlar om privatlivets hägn och moraltanter göre sig icke besvär därom.

Sopa rent framför egen dörr. Den som är utan synd kaste förste stenen.

Jag lämnar det där.
2023-11-17

  Fd stridspilot
Så att undfly lagen är ok ?

Anta att det hade handlat om ett mord … lika ”futtigt moraliserande” ?

I mina ögon är det principen som är avgörande.
2023-11-17

  Koloristen
Futtigt moraliserande. Om det vore det värsta med hovet vore det en obetydlig petitetess. Det finns mycket värre saker än så. "Man säger inte nej till kungen" var länge devisen när Ers Majestät plägade besöka gårdarna runt om i landet. En svensk sed, kan det sägas. Ett ex till mig är ättling till Oscar II. Bara att vända på bladet och gå vidare!
2023-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot