Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright Minna Foghagen, December 9th 2019


Understanding



Stress and anxiety,
like carrying around a wild and agressive animal.
You can't tame a wild animal by putting it in a cage. Instead, freedom, understanding trust and love must prevail




Fri vers av Minna Foghagen VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-13 20:54



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Absolutely so.
2023-11-14

  Christer Foghagen VIP
Tänkvärt!
2023-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Minna Foghagen VIP

Senast publicerade
Understanding
Rovdjuret
* Se alla