Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NETANYAHU ÄR DEN NYA ANTISEMITISMENS GRUNDARE 2023

Netanyahu och hans försvars-
stab legitimerar antisemitismen,
genom sin krigsretorik och för
att kunna använda den som ett
försvar mot dem som kritiserar
Israels krigsbrott av massmord
på 6000 barn, 10000 civila 101
Fn medlemmar.... åtalslistan är
smärtsamt lång.

Denna legitimerade antisemitism
kommer genom Netanyahu's falska
retorik slå tillbaka på honom själv
och även goda Israeler,
med sådan övertygande kraft att
han nödgas inse sitt giriga misstag
där högmod går före fall.


*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-11-14 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP