Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


under ytan


det underlättar då vi förstår
i den mån vi kan vår omvärld
det tar den tid vi behöver
och får sätta nedan vi lär
det underlättar och värmer
med kappan vi bär
Alla goda minnen och vänner

ha en fin dag klokuggla kram







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-11-14 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP