Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT BARNS SMÄRTA ÄR GRANNE MED FÖRÄLDRARNA

Ett you tube clip som visar den smärta
en femårig pojke visar när han gråtande
ropar efter sin mamma och pappa och
som försöker tröstas av en palestinsk
man efter att en Israelisk bombattack
träffat deras hus visar den ultimata
smärtan i ett barn.
och som kommer få långtgående följd-
verkningar om barnet orkar överleva.

Israels barnamord är nu uppe i över
6000 barn utöver alla civila,
det är inget krig utan något helt annat.
-

Bevittnat av 100 miljoner araber som
aldrig har fel mot nio miljoner judar.
.



-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-11-15 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP