Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnbyte

kände för byta namn
något annorlunda
andas morgonluft

upplevelsen nostalgisk
som ett par bekväma skor
i fönstret hänger snart
adventsstjärnan
och på fönsterkarmen står
den rödmålade staken
med ljusen tända




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-11-15 18:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hann plantera om resten amaryllis före avresan.ännu en bock på göralistan :))

2023-11-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP