Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00:01

Det känns som att jag ska gå sönder
Om och om och om igen
Varje gång jag tänker på dig
Jag hatar att minnet av oss får mig gråta mer än det får mig att le
För ingen i hela världen gör ju mig lyckligare än du




Skapa | Skriva av Galenskap
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-16 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galenskap