Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandrare…



En skugg gestalt
vid kajens rand
intill en upplyst bro

Bara en av alla vilset
irrande själar i natten

Som stannat till
intill strömmens
virvlande neonglänsande
vatten

För att på sin långväga
vandring finna en smula
själslig ro

På en av stadens kajer
under en upplyst bro






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-16 00:17



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint fångad stämningsbild i natten.
2023-11-16

  Kungskobran VIP
Fint
2023-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP