Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för du läser klokuggla


på hemväg från lokalen

musiken från himlajord
fyllde bilen
såg adventsstakar tända
en barack för gatukontoret
de lyste upp gråvädret
Hade grävt fram gamla
disketter till bandspelaren
Evert Taube sjöng
oavsett vem vi är
enda minnet kvar
namnet på stenen

Varför tänker ingen på det?





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2023-11-16 16:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det går inte piska liv i en död.häst
eller människa
2023-11-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP