Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar utan fäste

Någonting fick mig att börja om

en längtan efter att vara nära

 

tårarna fastnade på min frostbitna kind

verkligheten kom ikapp min kära

 

Älskling

 




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-16 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP