Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormen Leopold del 3

I ormgropen fanns inget ljus
heller inget mörker bara tankar
det undermedvetnas
strid med verkligheten

Leopold drömde,
hans Latenta dröminnehåll
blandades med det Manifesta
i den Freudianska röran

Ett virrvarr av
manifesta drömmar ,
oidentfierbara latenta drömmar
svävande högt över manifestet
i hjärnans virrvarr

Lycka blandades med olycka
den slingriga vägen
med den spikraka

När han vaknade
befann han sig fortfarande i ormgropen
Kallraset gjorde att han frös,
ända in i märgen
trots vinterkläderna

Han insåg att enda vägen ut
var drömmen eller evigheten




Prosa (Novell) av Kungskobran VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-17 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP