Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi träffade på en man som hjälper oss att hålla upp taggtråden.


Julmarknad på Glimmeboda

Ett taggtrådsstängsel
stoppade oss tillfälligt
men vi kröp under.
I den urgamla gården
väntade julmarknaden.









Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-17 22:56



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Julmarknad bortom taggtråden. Får hemska associationer och känner doften av pepparkakor.
2023-11-19

  TrollTörnTrappan VIP
...intressant motsättning?! Här vill man få reda på närmare hur taggtråden förhåller sig till julgården...
2023-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP