Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Caravan


Caravan

vida världars succé

av Juan Tizol

den eminente trombonisten

räknas in med Ellington

vid rodret


Exotism

med öknens skepp

och rytmklang

som stegras

Inre landskap

som utvecklas




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-17 11:45



Bookmark and Share


  Susen VIP
En finstämd hyllning
2023-11-18

  Elinor Sörensson VIP
Tack för en poetisk påminnelse
om detta härliga jazzsound.
Njuter nu.
2023-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till världsberömda musiker.
2023-11-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP