Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Bruno Schulz


Drohobycz


Hästarnas bortbleknande manar
flyr ifrån döden
natten upplöser tömmarna
utsuddar skrivande handen
Drohobycz blottar
de ihjälskjutna Kanelbutikerna
den gråtande Krokodilgatan

 




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-11-18 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP