Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kokpunkten


Når snabbt hundra grader
vid tanken på Slösa
en gång var urbota naiv
trodde gott om alla
även dem med andra perspektiv
det är då en får spader

Åskbollens make opererad
hon har vässat sin tunga
kommer psalmer sjunga
gör vården inte rätt
sätter hon på dem sprätt






Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-11-19 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP