Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Den kalla huden

Den sorg som nedhukad
i hennes mungipor
förtärde all livsglädje,
blev fäste i min blick
för oavsiktlig ömhet.
Men hon brännmärkte tidigt
vårens skenbara återkomst.
Så färdvägen ditåt
lättvindigt påtänkt,
tyngde runt gånget tvivel
och drog mig åter att fly
till huden kall
som en brynja av silverfrost.




Fri vers av alicja lappalainen VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-11-19 05:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP