Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÅSDAGAR

Dåsdagar

Idetid

Kyla - men inre frid

Dåsar

och slappnar av

Sjöman

på nådens hav

 

Dold bakom

persienn

sitter jag nu igen

Böcker

och äppelkräm

Tillvaron

angenäm

 

Dåsdagar

Ut ibland

ut i vårt  frusna land

Skyndar

sen hem igen

Väntar

på himmelen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/11 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2023-11-19 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP