Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla kram


underliga djur i vår hage



det tekniska fungerar ännu
Då det fallerar svårt att förstå
funnit människor betydligt svårare.
Då de vi möter beter sig
på annat sätt än det vi finner normalt
det som ger inspiration och livsglädje
allt det som får oss att kämpa
för våra mänskliga rättigheter
att vara den vi är.

Väx upp sade polisen i gårdagens
intervju kanal 4
om de män som utnyttjar thailändskor
..bakom salonger som erbjuder thaimassage
finns de som fastnat i träsket - horhuset
polisen arbetar med avslöja och stänga dem.
kunderna allt från kriminella
och kåta bockar i alla åldrar och samhällsklasser.
Tänk poletten föll ner
äkta thaimassage har inget med sex att göra
min taivän får det ibland
har blivit erbjuden men det är dyrt
och hade inte haft ont i kroppen
de flesta är småvuxna och använder fötterna
Hon är utbildad sömmerska och undersköterska.
omtyckt duktig arbetsam.
kom hit för hälsa på vänner
och mötte sin svenska make här i Sverige
de växte ifrån varandra som svenskar gör
och gick skilda vägar

Upphör aldrig förvånas över
hur små en del människor är.
om alla tänkte på behandla andra
som du själv vill bli behandlad..
det fungerar inte idag och särskilt inte
bland alla tekniska märkvärdigheter
där robocop regerar
















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-11-20 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP