Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I JULEN FINNS INGEN FRID

I julen finns ingen verklig frid

Där finns bara falsifikat

Ett glittrande sammelsurium

som jag möter med glödande hat

Min Frälsares evangelium

ska inte besudlas av hedendom

I julen finns ingen verklig frid

Det är lögner och tomt gammalt prat

 

I julen finns endast djävulen

Han står bakom allt traditionellt

Fast människor frossar på julmaten

är de döda av andlig svält

Ja, Satan som perverterar allt

ligger bakom förljugenheten

I julen finns ingen verklig frid

Där finns bara juldjävulen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/11 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-11-20 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP