Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den imaginära världen

Jag saknar samtalen i skenet ifrån härden
Konversationen med en reskamrat på färden
Så less att bara språkas
Utan att nånsin råkas
när allting sker i den imanginära världen




Bunden vers av Anders P VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-11-21 14:46



Bookmark and Share


  kriya
jag och min vän brukade boka in en plats där vi sedan möttes astralt, i drömmen.
2023-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP