Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MED ANTISEMITISM SOM SKYDDSVÄST

Inte nog med att Röda kors ledaren och
fredsdiplomaten Folke Bernadotte mörd-
ades 1948 av den Israeliska terrorgrupp-
en Sternligan,
har de nu gett sig på självaste FN s med-
arbetare i Gaza där omk 110 Fn anslutna
dödats av Israeliska bombattacker och
inte nöjer sig med det utan även kräver
FN chefen Antonio Guerres avgång och
anklagar honom för att stödja Hamas
terrororganisation med uttalandet att
den senaste våldsspiralen berör 56 år
av ockupation som rimligen inte är en
överraskning för Israel.

Även chefen för Human right (OHCHR)
Craigh Mokhiber har anklagats för antise-
mitism genom uttalanden om inaktivitet
inför Israels brottsliga regering som under-
håller krigsbrott där Israels ageranden är
som hämtade ur en lärobok i folkmord,
varför han sade upp sig i ett avskedsbrev
till sin efterträdare Volker Turk 1 nov 2023
efter att han varit chef för United Nations
Human Rights sedan 1992 efter förtäckta
mordhot mm.

Israels Fn sekreterare Gilad Erdan hävdar
helt öppet att Fn inte har legalitet och är
inaktuell vilket ger fritt spelrum för Israel
göra vad de vill med en antisemitisk skydds-
väst som pass,
medger att man bör tillåta sig anse Gilad
Erdans avsked som väl anpassad av respekt
för de riktlinjer som gäller för en Fn repress-
entant som förverkat sitt anseende.


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2023-11-21 20:44



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
väl granskad
2023-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP