Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cellsam triptyk

 

.

en cell
är också
ett slags
fängelse

 

 

 

 

fångna i materien
f ö r l ö s e s
fjäderlätta drömmar

 

 

 

 

en fjäder svävade
in genom livets galler
en sällsamt banal duvofjäder
viskande verklighetsflykt




©MagisterZ 2023




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-11-22 17:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skrivelse som ger en återblickande
association till bin med sin
Drottning bland väldoftande
celler som bidar sin tid
mot en ny uppsprick
-ande vår?
;)
2023-11-22
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ