Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

En ny dag
ställer alltid en fråga

En ny dag gör anspråk
begär något av dig

Lyssna noga
annars kanske
du missar budskapet

Annars kanske en plan
som sedan länge smitts
står i vägen för
just denna dags anspråk

en ny dag
talar till dig

Innan dagen når sitt slut
bör du rannsaka dig själv

Lyssnade jag?
Förstod jag frågan?
Handlade jag i samklang
med dagens anspråk?




Fri vers av Anders P VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-23 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP